Beruházási tanácsadás

Beruházási tanácsadás


Az építés egy komplex gazdasági, műszaki, technikai és környezetet alakító, átalakító tevékenység.  A beruházások lényegét vizsgálva kiderül, hogy az építtetői feladat és célkitűzés sikeres megvalósítása csak ehhez kellően értő, és megfelelő tapasztalattal rendelkező, illetve a jogszabályok által előírt jogosultsággal bíró szakemberek felelős közreműködésével érhető el.  Az építészeti beruházás, tehát egy olyan komplex folyamat, amely megkívánja, hogy az elképzelés, ötlet megszületését követően,  már a tervezés előtt építési szakembert vonjon be a megvalósításba az építtető, beruházó.

A beruházási tanácsadó feladatköre és szerepe

Ideális esetben, az elképzelt létesítmény, épület megtervezése előtt érdemes megbíznia az építtetőnek egy megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező beruházási tanácsadót. A beruházási tanácsadó az építtető érdekeit képviseli és már a tervek megszületése előtt is sok hasznos tanáccsal, szakmai véleménnyel tud segítségére lenni megbízójának, melyek az építtetőnek anyagi megtakarítást jelentenek.

A beruházási tanácsadó a tervezett beruházás paramétereit megvizsgálva, az építtetővel együttműködve tud olyan szakmai tanácsokat adni melyek, meghatározhatják egy-egy létesítmény hosszú távú jövedelmezőségét, illetve jelentősen befolyásolhatják az építkezés kivitelezésének és az azt követő üzemeltetési  költségeit.  A beruházási tanácsadó szerepe és személye, tehát fontos kulcsa lehet annak, hogy mind minőségében, mind anyagi hátterét és jövedelmezőségét tekintve az építtető ötletéből, álmából olyan végalkotás, épület, létesítmény szülessen, mely minden tekintetben megfelel a kor követelményeinek és a megbízó elképzeléseinek.

A tanácsadó tevékenységének sokrétűségét jelzi, hogy a konkurenciaelemzéstől (pl. egy üzletszerű tevékenységre tervezett létesítmény esetén), az építőanyagok tulajdonságainak és árának vizsgálatát is elvégzi és tanácsot ad, de figyelembe veszi az épület üzemben tartásának gazdaságosságát, illetve az épület célját és az építtető elképzeléseit is az épület tervezett hasznosítási idejére vonatkozóan.

Miért bízzon meg minket beruházási tanácsadóként?

Több évtizedes szakmai tapasztalatunk, az építőipar különböző folyamataiban szerzett jártasságunk garantálja Önnek, hogy pénzt, időt és fáradságot kímél és takarít meg, ha minket választ beruházási tanácsadójaként.

Az Ön céljait és érdekeit maximálisan szem előtt tartva végezzük feladatunkat, legyen szó egy családi ház, egy bolt, orvosi rendelő vagy nagyobb léptékű, ipari, vagy egyéb létesítmény építéséről.

Minden esetben, maikor az Ön döntésére van szükség időben tájékoztatjuk és döntésének megfelelően intézkedünk. Segítünk költséghatékonyan, és a minőségi kívánalmaknak megfelelően teljesíteni elképzeléseit,és biztos lehet benne, hogy utólag nem kell olyan kérdésekkel szembesülni építtetőként, hogy nem azt kapta a pénzéért, amit várt, drágább lett a létesítmény, vagy aránytalanul magasabbak lettek az üzemben tartás költségei. Bennünk megbízhat, a belénk helyezett bizalmat bizalommal viszonozzuk. Beruházását  mindenben úgy képviseljük, mintha ha a sajátunk lenne.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen Minket a Facebookon