Szakmai tanácsadás

Szakmai tanácsadás


Az épületek megvalósítása során felmerülő építéstechnológiai, épületszerkezeti és szakipari problémák megoldásában állunk megbízóink rendelkezésére. A felmerülő szakmai kérdésekben gyors és hiteles válaszok adására törekszünk. Kivitelezendő vagy kivitelezett építőipari létesítménnyel kapcsolatos szakmai tanácsadást is vállalunk megbízónk számára.

Sokszor a szakmai tanácsadás arra irányul, hogy a létesítmény részeinek vagy egészének műszaki megoldásai megfelelnek-e a szakmai követelményeknek. Kivitelezendő épület esetében a szakmai tanácsadás arra irányul, hogy egy-egy felmerülő problémát hogyan lehet műszakilag helyesen megoldani. Amennyiben minket bíz meg, tőlünk kér szakmai tanácsot minden erőnkkel azon leszünk, hogy a hiba elkövetését megelőzzük illetve, a már elkészült létesítmények esetében a helyes és korszerű műszaki megoldásokat képviseljük.

Miért tőlünk kérjen szakmai tanácsot?

  • Mert az építőipar különböző folyamataiban szerzett referenciáink biztosítják arról, hogy a lehető legjobb megoldást javasoljuk problémájára.
  • Mert fontos számunkra, hogy elkerüljük a hibásan kivitelezett épületek létrejöttét.
  • Mert Megbízónk érdekeit képviseljük, és a számára legmegfelelőbb szakmai tanácsokat adjuk, műszaki megoldásokat javasoljuk.
  • Mert a szakmai tanácsadás akkor lehet minőségi, ha azt több évtizedes szakmai múlt és tapasztalat támasztja alá.
Íratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen Minket a Facebookon