Egészségügyi marketing szaktanácsadás

Egészségügyi marketing szaktanácsadás


Az egészség érték, a gyógyítás hivatás, a praxis üzlet!

Az Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. kimondottan az egészségügyre specializálta marketing tevékenységét.

1em_online_marketing_eszkozokKomoly tapasztalattal rendelkezünk magánklinikák, egészség- és gyógycentrumok, fogászati rendelők és diagnosztikai központok teljes körű marketingkommunikációjában. Segítséget nyújtunk magánrendelések beindításához, illetve már működő praxisok menedzseléséhez. Legyen a cél azonnali vásárlásösztönzés, páciensforgalom növelés, vagy épp a megfontolt márkaépítés, vállaljuk marketingstratégiák kialakítását, megvalósítását, mérhető eredménnyel online és offline kampányok lebonyolítását.

Napjainkra már nyilvánvalóvá vált, hogy marketingtudás nélkül az egészségügyi magánvállalkozásokat nem lehet igazán eredményesen működtetni. A marketing alkalmazása mára már kényszerként jelentkezik, mert aki nem használja, az a piaci versenyben lemarad. Mint tudjuk „az egészség érték, a gyógyítás hivatás, a praxis pedig üzlet”, amit szakemberekre kell bízni. Az orvosok a napi gyógyító munkájuk mellett nehezen tudnak korszerű marketing ismeretekre szert tenni, illetve nem mindig tudják hatékonyan alkalmazni azokat. Sokan ezért bíznak meg minket a marketing feladatokkal.

Megbízóim diszkrécióra, a praxisra egyedileg kidolgozott -nem sablonokat alkalmazó- tervekre számíthatnak, melyek már másnap átültethetők a gyakorlatba és mérhető, számokban kifejezhető bevétel növekedést eredményeznek.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen Minket a Facebookon