Tervezés

Tervezés


Orvosi rendelő vagy fogorvosi rendelő tervezése speciális tudást, hasonló létesítmények tervezésében szerzett gyakorlatot igényel.

Hogyan válassza ki orvosi rendelőjének tervezőjét?

A tervezés, tervezési folyamat ebben az esetben is bizalmi jellegű kapcsolatot feltételez.. Egy rendelő kialakításánál merőben más funkciós igények merülnek fel, mint egy családi ház megtervezésekor. Érdemes tehát olyan tervezőt keresni, akinek rendelők tervezésében esetleg kivitelezésében is van már tapasztalata, referenciái. Praxisának későbbi sikeressége és a rendelő kialakításába befektetett anyagi javak megtérülésének ideje nagymértékben függhet a rendelő elrendezésének, funkcionális kialakításának és műszaki tartalmának megtervezésétől. Egy épület felépítése, vagy átépítése, esetleg funkciójának megváltoztatására irányuló építészeti tevékenység egyik legfontosabb alapja a jól átgondolt terv ahol az építészet, gépészet,elektromos és technológiai tervező harmonikus együttműködése biztosítja a célnak legmegfelelőbb kialakítást. .

Munkánk során arra törekszünk, hogy Megbízóink elképzelése a lehető leggazdaságosabban, a legjobb minőségben készüljön el a műszaki, anyagi és használati lehetőségekre tekintettel. Folyamatos egyeztetés, gondos kikérdezés, illetve a helyszín megtekintése után kezdünk hozzá a tervek elkészítéséhez. Ha minket bíz meg orvosi rendelője megtervezésével, biztos lehet benne, hogy minőségi és pontos terveket készítünk Önnek!

Íratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen Minket a Facebookon