Kivitelezés vagy versenyeztetés és bonyolítás

Kivitelezés vagy versenyeztetés és bonyolítás


Az orvosi rendelők, fogorvosi rendelők építése vagy kialakítása speciális építészeti feladatot jelent. Cégünk vállalja rendelők kivitelezését vagy versenyeztetési eljárás lebonyolítását, illetve rendelő létrehozására irányuló beruházás lebonyolítását. Referenciáinkra való tekintettel megbízhat bennünk, hiszen több ilyen projektben vettünk már részt, hasonló feladatkörben.

Orvosi rendelők kivitelezése

A megfelelő tervek megszületése után vállaljuk orvosi rendelők és fogorvosi rendelők kivitelezési munkálatait. Az, hogy az Ön elképzelései milyen minőségben, formában és időben valósulnak meg, nagyban függ a kivitelező személyétől. A kivitelezés során olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik az évek alatt bizonyították rátermettségüket, szakmai hozzáértésüket rendelők építésében és kivitelezésében is. Megbízóinknak garanciát nyújtanak korábbi referenciáink, kivitelezésben szerzett több évtizedes szakmai tapasztalatunk, szakmai tudásunk. Ha minket bíz meg rendelője kivitelezésével, megspóroljuk Önnek a felesleges bosszúságokat és a tervezett költségvetéstől eltérő kiadásokat.

Versenyeztetési eljárás és bonyolítás

Ha Ön orvosi rendelőt szeretne építeni, vagy kialakítani fontos kérdés, hogy a kivitelezést olyan vállalkozó nyerje el, aki megfelelő minőségben, azonban anyagi szempontból előnyösen végzi el a munkát. Sokszor nem feltétlenül a legolcsóbb a legjobb, mert hosszú távon az olcsóságnak is “ára” van. Cégünk segítséget tud nyújtani abban, hogy az Ön minőségi és anyagi igényeinek megfelelő kivitelező vállalkozót megtaláljuk. Segítséget tudunk nyújtani a versenyeztetés lebonyolításában, a megfelelő tervek alapján. Megbízónkat a versenyeztetési eljárás lezajlása után sem hagyjuk magára, a megfelelő kivitelező vállalkozó kiválasztása után az egész építkezési folyamat alatt, a megbízó érdekeit szem előtt tartva, a lebonyolításban is részt veszünk.

Megbízónkat mentesítjük a hatályos törvények ismerete alól, és a teljes beruházás folyamata alatt – rendelő építése, rendelő kialakítása – képviseljük érdekeit. A kivitelező munkáját felügyeljük beruházás lebonyolító feladataink keretében. Közreműködésuünkkel megbízónk rengeteg bosszúságot, idegeskedést spórolhat meg, mindamellett biztos lehet abban, hogy a rendelő kialakítása megfelelő minőségben és időben zajlik. Bonyolítói tevékenységünk során a különböző építési munkák folyamatait koordináljuk, szakmailag jól megszervezzük.A bonyolítás és versenyeztetés feladatának ellátására szakmai tapasztalatunk és rendelők kivitelezésében, illetve bonyolításában szerzett referenciáink jogosítanak. Ha minket bíz meg, biztos lehet benne, hogy precíz, pontos, az Ön érdekeit maximálisan szem előtt tartó versenyeztetőt és bonyolítót talál személyünkben.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen Minket a Facebookon