Rólunk

Rólunk


Zórándy Miklós vagyok, a Kft. ügyvezetője,  okleveles építőmérnök. A Site Art  Ingatlanforgalmazó és Értékesítő Korlátolt felelősségű társaságunkat 2004-ben alapítottuk meg. Elsősorban ingatlanfejlesztési-, beruházási programok összeállításával, mérnöki projekt- irányítással, műszaki ellenőrzéssel foglalkozunk. Az ingatlan megvásárolásától kezdve, az épület bérbeadásáig vállaljuk a beruházási folyamat irányítását. Tapasztalattal rendelkezünk irodaházak fejlesztésére alkalmas területek felkutatásában és értékelésében. Profilunkba tartozik új- és használt, illetve műemléképületek felújítása. Magánklinikák, orvosi rendelők, fogorvosi rendelők tervezését és építését is vállaljuk, a rendelők berendezésében is szakmai segítséget tudunk nyújtani.

Komplexitás

Szolgáltatásaink erőssége és előnye, hogy minden megbízásunkat komplex módon kezeljük, azaz, megbízói igény esetén az építési tevékenység minden szakaszában szerepet vállalunk, a beruházói elgondolás megszületésétől egészen annak megvalósításáig. Egy beruházás ötletétől, annak teljes megvalósulásáig, a használatba vételi engedély kézbevételéig számos fázison át vezet az út.Egy beruházási elképzelés későbbi sikere már a hely kiválasztásától is nagyban függhet, nem beszélve a tervezésről. Egy beruházónak ezért tisztában kell lennie azzal, hogy minél hamarabb von be megfelelő szakembert beruházásának tervezésébe, annál nagyobb eséllyel lesz sikeres ötletének megvalósítása. Az építkezési tevékenység teljes folyamatának átlátásának képessége több tényezőtől is függ. Elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű referencia, több éves, évtizedes hasonló munkákban szerzett tapasztalat, és a megfelelő szakmai tudás, mind az építészeti megoldások, technológiák terén, mind a jogszabályi háttér naprakész ismeretében. Munkánk során szükség esetén olyan igényes, megbízható szakmaiságában megkérdőjelezhetetlen munkatársakkal dolgozunk, akikben maximálisan megbízunk és korábbi megbízásaink során már bizonyították rátermettségüket.

Szakmaiság és tapasztalat

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden beruházás, legyen az kisebb vagy nagyobb, egyedi elmélyülést, meglátásokat, megoldásokat kíván. Minden megbízónkkal olyan kapcsolatot igyekszünk kiépíteni, melyben az ő érdekeit tartjuk szem előtt, és minden erőnkkel arra törekszünk, hogy az anyagi és minőségi igényeinek megfelelő megoldások szülessenek Több évtizedes, jelentős szakmai tapasztalatunk garantálja, hogy megbízóink bizalmával nem élünk vissza. Nem hagyjuk megbízóinkat magára, kérdések, problémák felmerülése esetén is mindig pontos, igényes, szakmailag hiteles válaszokra törekszünk, a körülményekhez és lehetőségekhez képest az elérhető legjobb megoldásokat javasoljuk.

Minőség

Eddig elért eredményeink és referenciáink a biztosíték megbízóinknak arra, hogy csak olyan megoldásokat javaslunk, és munkákat végzünk el, melyek jelen ismereteink szerint a legkorszerűbbek és leginkább megfelelnek a szakmai protokollnak és leginkább megfelelnek megbízóink lehetőségeinek. Törekszünk arra, hogy kifogástalan minőségben lássuk el feladatainkat, hiszen hiszünk abban, hogy nem “szükségszerű”, hogy olyan épületek, létesítmények készüljenek el, melyek már a birtokba vétel után, valamilyen építészeti hiányosság miatt gondot okoznak a tulajdonosnak, a létesítmény használójának.

Tekintse át honlapunkat, szolgáltatásainkat, referenciáinkat, illetve szakmai önéletrajzomat itt tudja megtekinteni. Amennyiben kérdése merül föl, vagy további információt szeretne velünk kapcsolatban, illetve megbízáson gondolkozik, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen Minket a Facebookon