Adatvédelmi politika

Adatvédelmi politika


A www.siteart.hu honlap látogatásával vélelmezzük, hogy Ön elfogadja az alábbiakban leírtakat, melyeket a Site Art Ingatlanforgalmazó és Értékesítő Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Site Art Kft ) önmagára nézve kötelezőnek ismer el. A használati feltételek nem ismerete semmilyen esetben nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a siteart.hu portálnak és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben előzetes figyelmeztetést követően a jogsértés peres úton kerül rendezésre, kártérítési és szerzői jogi ügyekben szakértő ügyvédi iroda igénybe vételével.

Személyes adatok kezelése, információk igénylése

siteart.hu egyes szolgáltatásainak használatához (pl.: hírlevél) szükséges a felhasználók regisztrálása, mely során a felhasználóktól személyes illetve meghatározott esetekben különleges adatokat kérünk. A regisztráció teljesen önkéntes. A weboldalt üzemeltető az így kapott személyes, valamint különleges adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait a legmesszemenőbben szem előtt tartva, annak megfelelően kezeli a felhasználók személyes valamint különleges adatait, úgy hogy azok harmadik fél számára nem hozzáférhetőek. A regisztrációval a felhasználó hozzájárul adatai kezeléséhez. A felhasználót, e-mailben történő kérése alapján töröljük adatbázisunkból. Amennyiben Ön a marketing célú megkereséshez hozzájárul, abban az esetben hozzájárul, hogy az siteart.hu portál marketing tárgyú elektronikus leveleket küldjön Önnek a megadott e-mail címére.

Oldalunk lehetőséget biztosít hírlevél igénylésére is, ehhez azonban szükséges a felhasználó regisztrálása (adatvédelem lásd fentebb). Kérés esetén töröljük a felhasználót a hírlevél-küldő adatbázisból. A hírlevéllel kapcsolatban is fenntartjuk a korábban leírtakat, az azokban szereplő adatokért, információkért a siteart.hu semmilyen nemű felelősséget nem vállal. Spam-et nem küldünk, az adatokkal nem kereskedünk.

Amennyiben Ön önként megadja e-mail címét, postai címét, telefonszámát, mobilszámát, azzal hozzájárul, hogy a későbbiekben a siteart.hu portál a portállal illetve a Site Art Kft. tevékenységével összefüggő témában, elektronikus levél, postai levél útján, továbbá sms vagy telefonhívás formájában felkeresse és az Ön részére információkat juttasson el az Ön által igényelt témákban.

Adatkezelési szám: NAIH-72386/2014.

Adatkezelő: Site Art Kft. (Cégnév: Site Art Ingatlanforgalmazó és Értékesítő Korlátolt Felelősségű Társaság)

Székhely: 1027 Budapest, Medve utca 30.

Adószám: 13002057-2-41.

Cégjegyzékszám: 01-09-714064).

Adatfeldolgozó: Site Art Kft.

Felelősségkizárás és korlátozások

A Site Kft.-t, nem terheli felelősség a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

Minden nem tárgyalt jogi hivatkozással kapcsolatban a magyarországi jogszabályokat és hatósági döntéseket tartjuk irányadónak.

A honlap üzemeltetője:

Cégnév: Site Art Ingatlanforgalmazó és Értékesítő Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 1027 Budapest, Medve utca 30.

Adószám: 13002057-2-41.

Cégjegyzékszám: 01-09-714064

Íratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen Minket a Facebookon