Felhasználói feltételek

Felhasználói feltételek


A honlapot a felhasználók saját felelősségükre használják, a látogatással Ön elfogadja az alábbi feltételeket, melyeket az Site Art Kft. jogosult bármikor egyoldalúan megváltoztatni. Ön az Interneten keresztül a Site Art Kft.oldalairól információkat kizárólag személyes használatra tölthet le, jeleníthet meg vagy nyomtathat ki. A honlap üzemeltetője kifejezetten nem járul hozzá üzleti célú felhasználáshoz és letöltésekhez, azokra külön írásbeli szerződést kell velünk kötni.

A teljes oldal, vagy akár egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és/vagy átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. A jogosulatlan felhasználás szerzői jogi jogsértést, polgári jogi károkozást és akár védjegybitorlást is megvalósíthat, ezért büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Kérjük ezt mindig tartsa szem előtt a böngészés és letöltések során.

Szerzői jogaink

A honlapunkon található fotók, képek, videók és írásos tartalmak az oldal üzemeltetőjének, azaz a Site Art Kft.-nek (továbbiakban üzemeltető) a tulajdonát képezik, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki, tárolhatók saját merevlemezen. Az oldalon található fotók, képek és egyéb tartalmak másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatal tilos.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A Site Art Kft. által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain nevet a Site Art Kft.. írásos engedélye nélkül felhasználni tilos.

A honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Site Art Kft.-t illeti.  A Site Art Kft. a honlappal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen Minket a Facebookon